Skip to main content
deling.ndla.no
Finn og del læringsressursar
Ressurskart
Skriv inn nøkkelorda dine
Logg inn for å dele
Search page
Sort order
Relevance
Innhaldstype
Språk
Status
Sist delt
The search found 1 result in 0.053 seconds.
Søkeresultat
2 KOSa - Croftholmen
2 KOSa - Croftholmen
stigertun - 09.03.2013 - 23:27
Rapporter
Du søkjer
Search found 1 item
Læreplan i kokkfaget Vg3 / opplæring i bedrift
presentere menyer for gjestene
kvalitetsvurdere ferske råvarer, hel- og halvfabrikater og ferdige produkter
lage retter med utgangspunkt i lokal, nasjonal og internasjonal tradisjon og kultur
planlegge, gjennomføre, vurdere og dokumentere tilberedning av mat på ulike typer serveringssteder
Innhaldstype
Lenkje (1)
Apply Lenkje filter
Læreplan
Læreplan i kokkfaget Vg3 / opplæring i bedrift
Kompetansemål
kvalitetsvurdere ferske råvarer, hel- og halvfabrikater og ferdige produkter
lage retter med utgangspunkt i lokal, nasjonal og internasjonal tradisjon og kultur
planlegge, gjennomføre, vurdere og dokumentere tilberedning av mat på ulike typer serveringssteder
presentere menyer for gjestene
bruke fagterminologi ved oppsett av meny (1)
Apply bruke fagterminologi ved oppsett av meny filter
bruke håndverktøy, maskiner og utstyr og utføre daglig og periodisk vedlikehold av disse (1)
Apply bruke håndverktøy, maskiner og utstyr og utføre daglig og periodisk vedlikehold av disse filter
bruke ny produksjonsteknologi (1)
Apply bruke ny produksjonsteknologi filter
bruke tilberedningsmetoder og oppbevaringsmåter som ivaretar råvarenes næringsinnhold og sikrer god ressursutnyttelse og økonomi (1)
Apply bruke tilberedningsmetoder og oppbevaringsmåter som ivaretar råvarenes næringsinnhold og sikrer god ressursutnyttelse og økonomi filter
foreta porsjonsberegning og produsere retter etter oppskrifter (1)
Apply foreta porsjonsberegning og produsere retter etter oppskrifter filter
fremme kvalitet, effektivitet og produktivitet gjennom riktig arbeidsteknikk (1)
Apply fremme kvalitet, effektivitet og produktivitet gjennom riktig arbeidsteknikk filter
følge gjeldende regelverk og rutiner for persontrafikk og vareflyt (1)
Apply følge gjeldende regelverk og rutiner for persontrafikk og vareflyt filter
følge rutiner for forebygging og bekjempelse av insekter og andre skadedyr (1)
Apply følge rutiner for forebygging og bekjempelse av insekter og andre skadedyr filter
gjøre rede for de vanligste allergiske reaksjonene som kan følge av mat og drikke, og ta hensyn til dette i det daglige arbeidet (1)
Apply gjøre rede for de vanligste allergiske reaksjonene som kan følge av mat og drikke, og ta hensyn til dette i det daglige arbeidet filter
håndtere avfall etter gjeldende regelverk (1)
Apply håndtere avfall etter gjeldende regelverk filter
komponere menyer og måltider ut fra gjestens ønsker og behov (1)
Apply komponere menyer og måltider ut fra gjestens ønsker og behov filter
lage kraft, varme og kalde sauser og supper med utgangspunkt i grunnleggende tilberedningsmetoder (1)
Apply lage kraft, varme og kalde sauser og supper med utgangspunkt i grunnleggende tilberedningsmetoder filter
lage og anrette brød, småbrød, kaker og konditorvarer (1)
Apply lage og anrette brød, småbrød, kaker og konditorvarer filter
lage og anrette desserter og dessertsauser med utgangspunkt i grunnleggende tilberedningsmetoder (1)
Apply lage og anrette desserter og dessertsauser med utgangspunkt i grunnleggende tilberedningsmetoder filter
lage og anrette kalde og varme retter med utgangspunkt i grunnleggende tilberedningsmetoder til ulike måltider og menyer (1)
Apply lage og anrette kalde og varme retter med utgangspunkt i grunnleggende tilberedningsmetoder til ulike måltider og menyer filter
planlegge og tilberede måltider med vekt på utseende, lukt, smak, konsistens, ernæring og økonomi (1)
Apply planlegge og tilberede måltider med vekt på utseende, lukt, smak, konsistens, ernæring og økonomi filter
planlegge spesialkost ut fra gjestenes ønsker og behov (1)
Apply planlegge spesialkost ut fra gjestenes ønsker og behov filter
praktisere god personlig hygiene og produksjons- og næringsmiddelhygiene i henhold til gjeldende regelverk (1)
Apply praktisere god personlig hygiene og produksjons- og næringsmiddelhygiene i henhold til gjeldende regelverk filter
rense, filetere og porsjonere fisk, beine ut og stykke opp kjøtt, vilt, fugl og fjærfe (1)
Apply rense, filetere og porsjonere fisk, beine ut og stykke opp kjøtt, vilt, fugl og fjærfe filter
sette opp og kalkulere menyer til ulike sesonger, anledninger og grupper (1)
Apply sette opp og kalkulere menyer til ulike sesonger, anledninger og grupper filter
tilberede og emballere mat for catering (1)
Apply tilberede og emballere mat for catering filter
tilberede spesialkost ut fra gjestenes ønsker og behov (1)
Apply tilberede spesialkost ut fra gjestenes ønsker og behov filter
utføre arbeidet i tråd med gjeldende regelverk og kvalitetsstyringssystemer for varemottak, oppbevaring av råvarer, produksjon, anretning og servering (1)
Apply utføre arbeidet i tråd med gjeldende regelverk og kvalitetsstyringssystemer for varemottak, oppbevaring av råvarer, produksjon, anretning og servering filter
utføre servering og korrekt rydding ved gjestens bord (1)
Apply utføre servering og korrekt rydding ved gjestens bord filter
vaske opp, utføre annet renhold og renholdskontroller i henhold til gjeldende regelverk (1)
Apply vaske opp, utføre annet renhold og renholdskontroller i henhold til gjeldende regelverk filter
velge egnede råvarer og tilberedningsmetoder til ulike retter (1)
Apply velge egnede råvarer og tilberedningsmetoder til ulike retter filter
velge ut og kombinere råvarer til måltider og menyer som tilfredsstiller matopplevelse og ernæringsmessige, sensoriske og estetiske krav (1)
Apply velge ut og kombinere råvarer til måltider og menyer som tilfredsstiller matopplevelse og ernæringsmessige, sensoriske og estetiske krav filter
Forfattar
Stigertun (1)
Apply Stigertun filter